סוג התוכנית: רב-פעמית
מיועדת לגילאים: כיתות ה’
כלי עזר למורה: תכנית המציעה פעילויות העשרה בהלימה לתכנית משרד החינוך: “חינוך לקיימות – לארוג חיים בצוותא” תשע”ב.
משך התוכנית: 3-5 מפגשים בני שעה וחצי כל אחד.

על התוכנית: תכנית העוסקת בחשיבות צריכת מזון מקומי ובלתי מעובד ככלי לשמירה על הבריאות ועל הסביבה.

תוכן המפגשים:

• מפגש ראשון – “מה בתפריט?”: ממה מורכב המזון שאנו אוכלים? מזונות טבעיים ומלאכותיים, מזונות מקומיים ומיובאים. הרגלי תזונה של התלמידים ובני ביתם.
• מפגש שני – “כיצד אנו קונים?”: סיור למכולת/ מרכול לבדיקת הרגלי צריכת המזון של הקונים, בחינת תוויות מזון והסקת מסקנות.
• מפגש שלישי – “כחול-לבן זה כל העניין”: עידוד צריכה מקומית ככלי לטיפוח הכלכלה ולצמצום מפגעים סביבתיים.
• מפגש רביעי – “אצלנו בחצר”: בניית גינה אקולוגית לצריכה עצמית של קהילת ביה"ס.
• מפגש חמישי – מפגש מסכם: יום שיא/ מסע הסברה/ הפנינג להסברת חשיבות צריכת מזון מקומית, חשיפת והצגת הגינה ועידוד קהילת ביה"ס לתזונה נבונה וצריכה מקיימת.

למידע נוסף והזמנת התוכנית חייגו לטל 03-6423111 שלוחות 124/129. או לחצו כאן

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s